Allmänna Villkor

VILLKOR FÖR FÖRSÄLJNING OCH ANVÄNDNING

Denna webbplats drivs av soundobs.com. På denna webbplats hänvisar vi vår termerna till soundobs.com. tillhandahåller denna webbplats, inklusive all information, verktyg och tjänster tillgängliga för dig, användaren, med förbehåll för att du accepterar alla villkor, policyer och meddelanden som anges här.

 Genom att besöka denna webbplats och / eller köpa en av våra produkter engagerar du dig i vår "tjänst" och samtycker till att vara bunden av följande villkor (allmänna villkor ), inklusive ytterligare villkor, villkor och policyer som hänvisas till här och / eller tillgängliga via hyperlänk. Dessa villkor för försäljning och användning gäller för alla användare av denna webbplats, inklusive, men inte begränsade till, användare som surfar på webbplatsen, som är leverantörer, kunder, köpmän och / eller innehållsinförande.

Läs dessa användarvillkor noggrant innan du går in på eller använder vår webbplats. Genom att komma åt eller använda någon del av denna webbplats, samtycker du till att vara bunden av dessa villkor. Om du inte samtycker till alla villkor i detta avtal, bör du inte komma åt webbplatsen eller använda de tjänster som erbjuds däri. Om dessa villkor för försäljning och användning anses vara ett erbjudande är acceptans uttryckligen begränsat till dessa villkor för försäljning och användning.

Alla nya funktioner och verktyg som kommer att läggas till i denna butik i framtiden kommer också att omfattas av dessa användarvillkor. Du kan när som helst se den senaste versionen av användarvillkoren på denna sida. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa villkor genom att publicera uppdateringar och / eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att kontrollera denna sida regelbundet för att se om några ändringar har gjorts. Din fortsatta användning av eller åtkomst till webbplatsen efter att ändringar har publicerats utgör ditt godkännande av dessa ändringar.

Vår butik är värd på Shopify Inc. De förser oss med e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.

 ARTIKEL 1 - VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV VÅR ONLINE BUTIK

 

Genom att acceptera dessa villkor för försäljning och användning, föreställer du att du har uppnått majoritetens ålder i ditt land, delstat eller provins där du bor, och att du har gett oss ditt samtycke till att låta alla mindreåriga i din vård använda detta hemsida.

Användning av våra produkter för olagligt eller obehörigt syfte är förbjudet, och du får inte heller bryta lagarna i din jurisdiktion (inklusive men inte begränsat till upphovsrättslagar) när du använder tjänsten.

Du får inte överföra några maskar, virus eller annan destruktiv kod.

Alla överträdelser av dessa villkor kommer att resultera i omedelbar uppsägning av dina tjänster.

 ARTIKEL 2 - ALLMÄNNA VILLKOR

 

 Vi förbehåller oss rätten att neka tillgång till tjänsterna till någon person när som helst, av vilket som helst skäl.

Du förstår att ditt innehåll (exklusive din kreditkortsinformation) kan överföras på ett okrypterat sätt, och detta inkluderar (a) överföringar över olika nätverk; och (b) ändringar för att överensstämma med och anpassa sig till tekniska krav för anslutning av nätverk eller enheter. Kreditkortsinformation krypteras alltid under överföring via nätverk.

Du samtycker till att inte reproducera, duplicera, kopiera, sälja, återförsälja eller utnyttja någon del av Tjänsten eller användningen av Tjänsten, eller någon åtkomst till Tjänsten eller kontakten på webbplatsen, genom vilken Tjänsten tillhandahålls, utan vårt uttryckliga förut skriftliga lov.

De rubriker som används i detta avtal ingår för din bekvämlighet och kommer inte att begränsa eller påverka dessa villkor.

 ARTIKEL 3 - AKKURACITET, FULLIGHET OCH TIDLÄGGNING AV INFORMATION

 

 Vi ansvarar inte om informationen på denna webbplats inte är korrekt, fullständig eller aktuell. Innehållet på denna webbplats tillhandahålls endast för informationsändamål och bör inte vara din enda informationskälla för att fatta beslut utan att först konsultera mer exakta informationskällor,