FAQ

Vilka är leveranstiderna för mina produkter?

Vi tar 2-4 dagar att behandla din beställning och sedan 2-3 veckor att leverera den till dig.

Skickar du någonstans i världen?

Ja det gör vi. Vi levererar globalt.

 

Var skickar vi din produkt ifrån?

Våra kontor finns i City, Stockholm city. Vårt internationella lager finns i Kina. Ryssland och Spanien.

 

Tillhandahåller du spårningsinformation?

Ja, vänta 3 dagar efter din beställning och fråga oss via e-post till e-postadress: info@soundob.com vi skickar till dig spårningsnummer.

 

Vissa artiklar saknas i min beställning, vad händer?

Våra produkter levereras separat enligt din beställning. Till exempel, om din beställning innehåller varor från två olika lager kommer det att finnas två leveranser. Resten av beställningen kommer sannolikt att anlända inom kort.

 

Jag har fått en skadad vara. Vad kan jag göra åt det?

Vi är ledsna att höra det. Skicka oss bara en bild av det skadade objektet i fråga till e-postadressen: info@soundob.com så skickar vi en liknande ersättningspost så snart som möjligt.

 

Var finns ni?

Vi finns i Stockholm i Sverige

 

Jag har fortfarande inte fått min beställning än. Vad tar så lång tid?

Vi beklagar förseningen. Ibland kan internationell sjöfart ta längre tid än väntat på grund av tullklarering. Du kan dock spåra din beställning och se var den är när som helst. Om du fortfarande känner att du behöver hjälp med att spåra ditt paket eller vill fråga om ditt paket, vänligen kontakta oss via e-post på följande adress: info@soundob.com

 

Har du en återbetalningspolicy?

Vi gör vårt bästa för att lösa eventuella problem som våra kunder kan stöta på med sina online-artiklar. Om du fortfarande vill få en återbetalning på din beställning, kan vi naturligtvis slutföra betalningen, i händelse av att begäran görs inom 30 dagar efter beställningsdatum och produkten / produkterna inte är skada. För mer information, läs mer om vår länk till återbetalningspolicy till återbetalningspolicyn.