SEKRETESSPOLICY

När du gör ett köp i vår butik, som en del av vår köp- och försäljningsprocess, samlar vi in den personliga information som du tillhandahåller oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.

När du bläddrar i vår butik får vi också automatiskt IP-adressen till din dator, vilket gör att vi kan få mer information om webbläsaren och operativsystemet du använder.

E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med ditt tillstånd kan vi skicka e-postmeddelanden om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

ARTIKEL 2 - INNEHÅLL

 Hur får du mitt samtycke?

 När du ger oss din personliga information för att slutföra en transaktion, kontrollera ditt kreditkort, göra en beställning, schemalägga leverans eller returnera ett köp, antar vi att du samtycker till att samla in och använda din information endast för detta ändamål.

 

Om vi ber dig att ge oss din personliga information av något annat skäl, till exempel för marknadsföringsändamål, kommer vi att be dig direkt om ditt uttryckliga medgivande, eller så ger vi dig möjligheten att avslå.

Hur drar jag tillbaka mitt samtycke?

 Om du efter att ha gett oss ditt samtycke ändrar dig och inte längre samtycker till att vi ska kontakta dig, samla in din information eller avslöja den, kan du meddela oss genom att kontakta oss på mejlen: info@soundob.com eller kontakta oss via post: soundob skeppstavägen 8, Stockholm, AB, 12430, Sverige. 

 ARTIKEL 3 - AVSLUTNING

 Vi kan lämna ut din personliga information om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du bryter mot våra villkor för försäljning och användning.

 

ARTIKEL 4 - SHOPIFY

 Vår butik är värd på Shopify Inc. De förser oss med den elektroniska e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra tjänster och produkter.

 Dina data lagras i Shopifys datalagringssystem och databaser och i den allmänna tillämpningen av Shopify. Dina data lagras på en säker server skyddad av en brandvägg.

 

Betalning:

Om du gör ditt köp via en direktbetalningsport, lagrar Shopify i så fall din kreditkortsinformation. Denna information är krypterad i enlighet med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Din köptransaktionsinformation bevaras så länge som behövs för att slutföra din beställning. När din beställning är klar raderas köptransaktionsinformationen.

 Alla direktbetalningsportar är PCI-DSS-kompatibla, som hanteras av PCI Security Standards Council, en gemensam insats av företag som Visa, MasterCard, American Express och Discover.

 

PCI-DSS-kraven säkerställer säker behandling av kreditkortsdata av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

För mer information, se Shopify användarvillkor här eller sekretesspolicyn här.

 ARTIKEL 5 - TJÄNSTER TILLGÅNG AV TREDJE PARTER

 

I allmänhet kommer tredjepartsleverantörer vi använder bara att samla in, använda och avslöja din information i den utsträckning som är nödvändig för att utföra de tjänster de tillhandahåller oss.

 Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalningsportar och andra processer för betalningstransaktioner, har sina egna integritetspolicyer angående den information vi måste ge dem för dina köpstransaktioner.

 När det gäller dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy noggrant så att du kan förstå hur de kommer att behandla din personliga information.

 

Kom ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna eller ha anläggningar i en annan jurisdiktion än din eller vår. Så om du bestämmer dig för att gå vidare med en transaktion som kräver tjänster från en tredjepartsleverantör, kan din information regleras av lagarna i den jurisdiktion där leverantören är belägen eller den jurisdiktion där dess anläggningar är belägna.

Om du till exempel är belägen i Kanada och din transaktion behandlas via en betalningsport som är belägen i USA, kan din information som används för att genomföra transaktionen avslöjas enligt USA: s lag, inklusive patriotlagen.